Onze wijze van werken...
 

Om u een idee te geven van de wijze waarop wij te werk gaan hebben wij een globaal overzicht gemaakt. Dit overzicht geeft onze filosofie weer en geeft duidelijk weer waarom Villa Catalana zich onderscheidt van de rest. Stap voor stap hebben wij het proces welke u zal voeren naar het kopen van uw droomhuis in Spanje, voor u weergegeven.

 

Stap 1

Wij raden u aan te starten met het doorbladeren van onze website. U zult zien dat wij ons bij nieuwbouw richten op hoogkwalitatieve, doch betaalbare woningen en waar het de markt van de bestaande bouw betreft richten op woningen voor reële prijzen. Wij begrijpen dat mensen hulp kunnen gebruiken op meerdere niveaus bij het kopen in een vreemd land. Daarvoor bieden wij u een compleet pakket van aanvullende diensten, ontworpen om u te helpen bij alle aspecten van het kopen van een woning in Spanje.

 

Stap 2

Deze stap is het invullen van een informatieformulier of contact met ons op te nemen via telefoon, fax of email om uw wooneisen door te nemen. Dit stelt ons in staat een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw specifieke wensen en/of eisen ten aanzien van de door u gewenste woning en locatie.
 

Stap 3

De door u gegeven informatie spreken wij door met onze medewerkers in Spanje. Eén van onze  Nederlands sprekende medewerkers zal vervolgens aan u worden toegewezen als zijnde uw vaste contactpersoon. Hierdoor bent u direct verzekerd van één persoon waar u terecht kunt met al uw vragen. Uw contactpersoon zal zelf contact met u opnemen om zich aan u voor te stellen en vervolgens uw wensen door te spreken. Indien noodzakelijk voeren wij een zoekopdracht uit en stellen een voorlopige lijst op van woningen die voldoen aan uw voorwaarden. Tegelijkertijd kunt u onze online database van woningen bekijken.

 

Stap 4

Indien gewenst kunnen wij u meer gedetailleerde informatie laten toekomen via bijvoorbeeld e-mail of per fax. Hierdoor bent u beter in staat vanuit uw eigen woonadres de verschillende woningen te evalueren en een selectie te maken voor een eventuele bezichtiging op locatie. Deze bezichtiging zal altijd individueel geschieden onder begeleiding van uw vaste Nederlands sprekende contactpersoon.

 

Stap 5

Zodra u gereed bent om woningen te bezichtigen helpen wij u bij het arrangeren van uw bezoek aan Spanje. Wij kunnen u op verschillende manieren helpen: met informatie, met een doorverwijzing naar onze reispartners, met een specifieke boeking of met advies aangaande de planning van uw reisschema. Of u nu wilt dat wij u op alle mogelijke manieren helpen dan wel slechts advies verlangt over iets specifieks, wij doen het graag. Zodra u Spanje bezoekt om uw selectie van woningen te bezichtigen, staat uw vaste Nederlands sprekende contactpersoon klaar om u rond te leiden en u te voorzien van alle informatie die u nodig mocht hebben om de mogelijkheden te evalueren en tot een beslissing te komen.
 

Stap 6

Als u gereed bent om tot aankoop over te gaan staan wij u bij tijdens het aankoopproces met als doel te zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij werken met toonaangevende bedrijven zoals gerenommeerde banken (Rabobank, Banco Santander), gestor kantoren en advocaten en hotelorganisaties (Intercontinental Hotels). Samen kunnen wij u helpen bij alle financiële, juridische, fiscale, onderzoeks- en reis aspecten die u mogelijk tegen zal komen.
 

Stap 7

Ten allen tijde trachten wij u te voorzien van de gewenste en benodigde informatie en in de meest gebruiksvriendelijke vorm. Wij faciliteren uw aankoop door alle services te arrangeren die u nodig heeft van banken, advocaten en bouwbedrijven. Het eindresultaat waarnaar wij streven is dat u een woning koopt die perfect bij u past, met een minimum aan rompslomp en zorgen.

 

Begeleiding in uw eigen taal door professionals!
 
Meer informatie? Wij zijn bereikbaar op: 0164 - 273 771